Vážení a milí přátelé lucerniček,
jsme neuvěřitelně poctěni zájmem, který se po reportáži na ČT1 v pořadu Toulavá kamera dne 29.11.2020 u Vás všech projevil, ať už v podpoře telefonické, na sociálních sítích nebo v samotných objednávkách. TĚCH BYLO TAK MIMOŘÁDNÉ MNOŽSTVÍ, ŽE BYLY LUCERNIČKY PRO VÁNOCE 2020 VYPRODÁNY. Všechny přijaté objednávky jsou platné a budou expedovány před Vánoci 2020.

Budeme doufat, že Váš zájem bude trvat i nadále a že Vám budeme moci lucerničkami udělat radost co nejdříve. E-shop spustíme pro předobjednávky během ledna 2021. Lucerničky pak budeme zasílat průběžně během roku jakmile je postupně vyrobíme.

Na všechny Vaše dotazy budeme postupně reagovat, ale kvůli náporu a zájmu potřebujeme čas na vyřízení všech obdržených objednávek. Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2021 přejí bratři Peklákovi a celý tým vánočních lucerniček.

Logo
Novinky
02.12.2020
LUCERNIČKY PRO VÁNOCE 2020 VYPRODÁNY !!! - TERMÍN EXPEDICE 2020
Vážení a milí přátelé lucerniček, jsme neuvěřitelně poctěni zájmem, který se po reportáži na ČT1 v pořadu Toulavá kamera dne 29.11.2020 u Vás všech... číst celé
29.11.2020
Technický výpadek e-shopu a chybná cena lucerniček opravena
Vážení návštěvníci, velice Vám děkujeme za krásné ohlasy a slova podpory. Moc nás těší, že má naše práce tak obrovský ohlas. Po reportáži na ČT v Tou... číst celé
28.11.2020
Expedice objednávek pro Vánoce 2020
POZOR po TV reportáži vysílané 29.11.2020 se doba expedice může prodloužit na 1-14 dnů z důvodnu enormího počtu objednávek. (standardní doba expedice ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DAMAPEK, s.r.o., se sídlem Legerova 1830/44, Nové Město, 120 00 Praha 2 - Nové Město, IČO: 06104738, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka 275864 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatel počítadla návštěvnosti stránek TOPlist s.r.o., nám. Dr. Václava Holého 1054/13,180 00, Praha 8
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů