Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.10.2020
Zkrácení úložní doby zásilek zasilkovna.cz
Informace pro zákazníky! Poskytovatel přepravní služby Zasilkovna.cz nás právě informoval o důležité  informaci. Od 1. 11. 2020 se zkracuje úložní d... číst celé
14.06.2020
! Upozorňujeme na podvodnnou web stránku !
    !!!!!! Upozorňujeme, že lucerničky se objevily k prodeji na zahraniční podvodné stránce !!! www.sleva.factoryclearance2020.com S touto strán... číst celé
03.06.2020
Expedice jaro 2020 ČR
Dobrý den, rádi bychom Vás informovali o zahájení expedice objednávek z e-shopu www.vanocnilucernicky.cz.  Postupně vyřizujeme objednávky, které jsm... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.11.2020
Jak si letos ozdobíte vánoční stromeček?
Jak vlastně vnikla historie stromečků? číst celé
13.11.2020
Napsali o nás - www.lifee.cz tip na dekorace
Vánoce se blíží, vyzdobte si byt a dodejte mu sváteční atmosféru číst celé
27.10.2020
Napsali o nás - www.lifee.cz
Lucerničky na www.lifee.cz číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DAMAPEK, s.r.o., se sídlem Legerova 1830/44, Nové Město, 120 00 Praha 2 - Nové Město, IČO: 06104738, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka 275864 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů