Vážení a milí přátelé lucerniček,
jsme neuvěřitelně poctěni zájmem, který se po reportáži na ČT1 v pořadu Toulavá kamera dne 29.11.2020 u Vás všech projevil, ať už v podpoře telefonické, na sociálních sítích nebo v samotných objednávkách. TĚCH BYLO TAK MIMOŘÁDNÉ MNOŽSTVÍ, ŽE BYLY LUCERNIČKY PRO VÁNOCE 2020 VYPRODÁNY. Všechny přijaté objednávky jsou platné a budou expedovány před Vánoci 2020.

Budeme doufat, že Váš zájem bude trvat i nadále a že Vám budeme moci lucerničkami udělat radost co nejdříve. E-shop spustíme pro předobjednávky během ledna 2021. Lucerničky pak budeme zasílat průběžně během roku jakmile je postupně vyrobíme.

Na všechny Vaše dotazy budeme postupně reagovat, ale kvůli náporu a zájmu potřebujeme čas na vyřízení všech obdržených objednávek. Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2021 přejí bratři Peklákovi a celý tým vánočních lucerniček.

Logo
Novinky
02.12.2020
LUCERNIČKY PRO VÁNOCE 2020 VYPRODÁNY !!! - TERMÍN EXPEDICE 2020
Vážení a milí přátelé lucerniček, jsme neuvěřitelně poctěni zájmem, který se po reportáži na ČT1 v pořadu Toulavá kamera dne 29.11.2020 u Vás všech... číst celé
29.11.2020
Technický výpadek e-shopu a chybná cena lucerniček opravena
Vážení návštěvníci, velice Vám děkujeme za krásné ohlasy a slova podpory. Moc nás těší, že má naše práce tak obrovský ohlas. Po reportáži na ČT v Tou... číst celé
28.11.2020
Expedice objednávek pro Vánoce 2020
POZOR po TV reportáži vysílané 29.11.2020 se doba expedice může prodloužit na 1-14 dnů z důvodnu enormího počtu objednávek. (standardní doba expedice ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.vanocnilucernicky.cz
  1. Společnost DAMAPEK, s.r.o., se sídlem Legerova 1830/44, Nové Město, 120 00 Praha 2 - Nové Město, IČO: 06104738, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka 275864 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • doplňující textové poznámky u objednávky

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího   uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let  (tuto lhůtu určují daňové zákony pro archivaci účetních dokladů) od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. Nebojte nebudeme Vás hlatit obchodními sděleními. Několikrát do roka budeme informovat pouze o novinkách, či změně obchodních podmínek.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností DAMAPEK, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
    2. Poskytovatelem přepravních služeb Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27,                 190 00 Praha 9
    3. Poskytovatelem přepravních služeb Česká pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4,
      225 99 Praha 1

                Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 Správce nemá osobu tzv. pověřence.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vanocnilucernicky.cz užívá na této    webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  

V Praze dne  23.05.2018

Dalibor Peklák, DiS.

jednatel společnosti